Ruber-Sittard, duur?

De consument die op internet gaat shoppen vindt  veel rijscholen waar het uurtarief lager is dan bij Ruber-Sittard. Maar de uiteindelijke prijs van de opleiding wordt bepaald door het aantal lessen en het aantal examens dat nodig is. De les prijs is een onbelangrijke factor.

Door onze unieke lesmethode , gebruik makend van tablet en e-learning, hebben onze leerlingen minder lessen nodig dan de leerlingen van andere rijscholen. Waardoor onze leerlingen uiteindelijk het minste geld betalen voor het rijbewijs!

 

Rekenvoorbeeld:

Stel een leerling heeft 45 lesuren nodig en lest bij een rijschool met een uurtarief van € 44,-

Dan kost voor die leerling de opleiding: € 1980,-

Met Ruber, thé way to drive heeft diezelfde leerling zeker 6 lessen minder nodig om op hetzelfde niveau te komen. Bij ons is het uurtarief € 48,50

Dan kost de opleiding bij ons € 1890,-.   Dan is  € 90,- goedkoper.

Bij leerlingen met kenmerken van autisme, ADHD, ADD, dyslexie, concentratieproblemen, faalangst, weinig feeling voor het autorijden, moeite met ruimtelijk inzicht, beperkt voorstellingsvermogen, of beperkt improvisatievermogen, is een gestructureerde aanpak van essentieel belang.
Bij deze leerlingen lukt het ons, met Ruber, thé way to drive, tot een voldoende resultaat te komen met 10 à 20 lessen minder dan bij andere rijscholen.

Alle info over Ruber,thé way to drive staat op “home”.

 


 

Wij zijn door de redactie van RTL 4 verkozen tot de beste rijschool van Limburg!

Zondag 2 juli was de TV uitzending. Toen werden de vlogs van alle provinciale winnaars uitgezonden.