Rijschool Geleen

De rijschool voor Geleen en omstreken

Je wilt rijles gaan volgen en bent op zoek naar een rijschool waar je de grootste kans van slagen hebt? Neem dan gewoon even contact op met Ruber Sittard. Wij hebben een slagingspercentage van 80 procent bij leerlingen die voor het eerst hun rij-examen doen. Dit, terwijl het landelijk gemiddelde op dit gebied slechts 49 procent is! Met andere woorden, bij ons heb je een veel grotere kans van slagen dan wanneer je bij een andere rijschool aan de slag gaat. Onze rijschool voor Geleen heeft veel ervaring op het gebied van rijlessen, we bestaan namelijk al meer dan vijftig jaar! Door de jaren heen hebben we ons leren onderscheiden door de unieke methode die we voor het geven van rijlessen hebben ontwikkeld.

De autorijschool voor Geleen

Bij Ruber Sittard volg je rijlessen volgens een speciaal stappenplan. Dit plan bestaat uit 31 verschillende stappen. Per stap krijg je een bepaalde vaardigheid onder de knie, die belangrijk is om te weten voor als je straks rij-examen gaat doen. Je krijgt het stappenplan gelijk bij het begin van je rijlessen op papier, zodat je helemaal weet hoe jouw rijlessen er uit gaan zien. Je komt dan ook niet voor verrassingen te staan. Wij ondersteunen onze lessen met behulp van speciale animaties, die onze instructeurs je op een tablet laten zien. Deze animaties zijn speciaal voor ons gemaakt. Je kunt deze animaties ook zelf thuis bekijken in onze e-learning omgeven. Zo kun je de geleerde stof nog een keer doornemen, of alvast vooruit kijken.

Meer weten over onze autorijschool voor Geleen?

Je kunt elders op onze website alle informatie over onze rijschool in Geleen vinden die je maar nodig hebt. We leggen je duidelijk uit wat onze rijlessen inhouden en wat je allemaal bij ons kunt verwachten. Zo zul je onder andere zien dat je, als je bij ons een rijlespakket afneemt, je de theorielessen hier gratis bij krijgt. Als je vragen hebt die niet op de site worden beantwoord, dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. We beantwoorden je vragen graag!