Rijles Geleen

De beste rijlessen voor Geleen

Je woont in Geleen, of een van de omliggende plaatsen, en bent op zoek naar een goede autorijschool? Neem dan contact op met Ruber Sittard. Wij zijn een rijschool met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van autorijles. We hebben ons door de jaren heen onderscheiden van de andere autorijscholen door constant te vernieuwen en ons systeem van rijles geven keer op keer te verbeteren. Zo hebben we een systeem ontwikkeld waar je de hoogste slagingskans mee hebt. Bij ons slaagt namelijk 80 procent van onze leerlingen al de eerste keer dat ze rij-examen doen. Dit is een stuk hoger dan het landelijk gemiddelde van 49 procent!

Rijles in Geleen volgen

Bij Ruber Sittard volg je rijles volgens een speciaal stappenplan. We hebben voor onze rijlessen in Geleen 31 stappen bij elkaar gezet die je stukje bij beetje alle vaardigheden aanleren die je nodig hebt om een goede chauffeur te kunnen zijn. Met behulp van onze stappen ben je een heel complete autorijder, die veilig zijn pad over de wegen kan vinden. We ondersteunen onze lessen met een honderdtal speciale animaties, die onze instructeurs je met behulp van een tablet laten zien. Deze animaties zijn exclusief voor ons gemaakt en vind je dan ook bij geen enkele andere rijschool terug. Je hebt bij ons de kans om de animaties ook nog eens te bekijken in een e-learning omgeving, waar je thuis mee aan de slag kunt gaan.

Rijlessen voor Geleen en omstreken

Rijles volgen in Geleen? Dan is Ruber Sittard de rijschool voor jou. Onze rijlessen in Geleen zijn helemaal op maat gemaakt, zodat je snel alle benodigde vaardigheden onder de knie zult krijgen. Autorijles in Geleen volgen bij ons is een effectieve, leuke manier van rijles nemen. Je vindt bij ons ervaren, enthousiaste instructeurs die graag met je aan de slag gaan. Voor meer informatie kun je elders op onze website kijken, of gewoon even contact met ons opnemen.