Onze auto’s

Voor de autorijles maken wij gebruik van 5 Opel Corsa’s.
Dit zijn zeer geschikte en betrouwbare auto’s voor de autorijles. Zo zijn onze lesauto’s voorzien van een aantal extra’s die het rijden makkelijker en aangenamer maken. De lesauto is voorzien van stuurbekrachtiging, waardoor de bijzondere verrichtingen minder moeizaam verlopen. Al onze auto’s zijn verder uitgerust met airco zodat het rijden in de zomermaanden in een aangename temperatuur kan plaatsvinden.

Zowel de bestuurdersstoel als het stuur zijn in de hoogte verstelbaar zodat een ieder van groot tot klein de ideale zit-en stuurhouding kan vinden.

De lesauto’s zijn in de regel niet ouder dan 3 jaar waardoor lesuitval a.g.v. pech bijna nooit voorkomt. Verder is de lesauto uitgerust met een aantal veiligheidsvoorzieningen zoals ABS-remsysteem en dubbele airbag.

Tenslotte leert de leerling tijdens de rijles  gebruik te maken van de rechter buitenspiegel. Dit heeft als voordeel dat de les direct aansluit op de praktijk van alle dag, daar de meeste auto’s zijn uitgerust met een rechter spiegel.